Meet bij Maris
Praktijk voor gewichtsbeheersing en voedingsadvies

Over mij

Even voorstellen. 

Ik ben Mariska ter Haar, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik woon in een klein betuwse dorpje en mag in mijn vrije tijd graag met onze hond door de uiterwaarden struinen. Een echte bougondiër zijnde, ben ik ontzettend blij met de balans die ik in mijn leven heb gevonden tussen gezond en lekker eten, en bewegen. 'Ik mag alles eten' is een stelling die mij op het lijf is geschreven en tevens het uitgangspunt van mijn werkwijze. Ik mag alles eten.....en ik hou zelf de regie. Lekker eten kan ook heel gezond zijn! ...Kan er dan nooit meer een koekje bij de koffie? Natuurlijk wel! Het gaat om de balans.

In 2017 ben ik als voedingsconsulent begonnen bij Simmer Fit in Bennekom. Om mijn kennis hierbij te vergroten heb  ik de opleiding tot Gewichtsconsulente gevolgd en succesvol afgerond. Inmiddels ben ik door de BGN ( branche organisatie ) erkend als Gewichtsconsulent en heb ik mijn eigen praktijk geopend. Deze is gevestigd in de mooie lifestyleclub Slimmer Fit Huissen. Het fijne hiervan is dat ik mijn cliënten, naast de begeleiding op het gebied van voeding, ook het voordeel van regelmatig bewegen kan laten ervaren.    

Ben jij op zoek naar een betere balans in je leefstijl? Neem gerust eens vrijblijvend contact met mij op! Meet bij Maris
Arnhemsepoort 106
6851 AA Huissen
______________________

 06-15080944
www.meetbijmaris.nl
meetbijmaris@outlook.com
KvK 76057763